Hoppa till innehåll

Yoga på jobbet

Yoga – I vår allt mer stressade vardag så får yogan ett större inflytande då det är ett sätt att stressa av. Många företag och individer ser fördelarna att utöva yoga då yogan och avslappning är ett fantastiskt verktyg för återhämtning, reducera stress och skapa balans. 

Yoga hjälper till att normalisera kroppens olika funktioner, framförallt genom de olika andningsteknikerna, i samspel med stretching övningar. Detta kan reducera anspänning som kan skapas av att sitta still länge och utav  stress. I yoga på jobbet arbetar jag med att skapa harmoni mellan kropp och sinne, detta genom fysiska ställningar/andnings-övningar och avslappning. Vi övar även styrka .

Jag kommer ut till er på företaget och allt personalen behöver göra är bara att dyka upp. En avstressad, hälsosam och lycklig personal är en mer produktiv arbetsstyrka. Yogans positiva hälsoeffekter har blivit ett aktuellt forskningsområde under de senaste åren. I takt med att vi lever allt mer hektiska liv har det blivit tydligt att Yoga spelar en viktig roll i att bibehålla hälsan.  

För mer information: anette@lommahalsan.se Tel. 0732-318553