Hoppa till innehåll

Meditationskurs

Har du mycket stress i vardagen, eller länge velat komma igång med meditation? Här är kursen för dig.

Under 4 tillfällen går i vi igenom olika verktyg (som fokus, andningsövningar, tankesätt etc.) för att sitta i stillhet. Vi tar bort de förutfattade meningarna om vad meditation är, meditation är för alla! Genom att sitta i stillhet lär vi oss att lyssna på oss själva, skapa inre harmoni och ett klart sinne. Meditation har funnits i tusentals år, och de senaste åren har vi i västvärlden verkligen  fått upp ögonen för dess fördelar, inte minst för stress och sinne. 

Kursen är upplagd på så sätt att vi utforskar olika sätt att komma in i meditation, även om slutresultatet är detsamma, så är min förhoppning att du ska hitta ett sätt som passar just  dig. Mediterar du redan, hoppas jag att du kan hitta nya verktyg som kan fördjupa din praktik. Meditation är att varva ner och ta det lugnt samt att ladda ny energi! Genom meditationen kan vi möta vardagen mer objektivt och med mindre stress i kroppen. 

Vi ses fyra tisdagar (återkommer tid och datum) Det bjuds på fika i pausen. Kostnaden är 1200:- (betalas in innan senast en vecka innan kursens början). Bokning görs via boka direkt under “lommahälsan” eller per email: anette@lommahalsan.se går även bra att ringa 0732318553.

Kurs sätts bara igång om där är fem eller fler deltagare. Höstens meditationskurs tar hänsyn till hälsomydigheternas rekommendationer.